SUCIU & Asociații - Societate civilă de avocați

Dedicare • Încredere • Implicare • Cunoaștere • Profesionalism

De ce “SUCIU și Asociații”?

• Experiență

Societatea noastră este prima societate de avocatură din Sibiu. Datorită experienței și vastelor cunoștințe ale asociaților și colaboratorilor noștri, acumulate de-a lungul ultimului deceniu, Suciu și Asociații și-a câștigat reputația uneia dintre cele mai valoroase societăți de acest gen din zonă.

• Colaborare

În vederea asigurării de servicii juridice complete, societatea noastră colaborează cu executori judecătorești , notari publici, lichidatori, traducători și experți în diferite domenii. Suciu și Asociații a dezvoltat parteneriate în lumea juridică, colaborând cu firme de avocatură naționale și internaționale.

SUCIU și Asociații

SUCIU și Asociații reprezintă valorile tradiționale prin cele mai înalte standarde etice, profesionale și prin angajamentul total față de interesele clienților.

Suntem membrii ai Uniunii Naționale a Barourilor din România și ai Uniunii Internaționale a Avocaților, avocații noștri devenind o prezență constantă la seminarele și congresele naționale și internaționale.

Util